BELEGNINGSSTEIN

Belegningsstein 01Belegningsstein i StavangerBelegningsstein naturstein

 

belegningsstein

Har du lyst på nye steiner? Grå mix, heller – eller noe annet? Hvis du ikke vet hva du skal velge, kan vi bistå med å finne den beste løsningen for din eiendom.

Vi bestiller materialene og utfører alt arbeid. Etter flere år i bransjen har vi knyttet oss opp mot de beste leverandørene og har tilgang på et vidt spekter av materialer. Slik kan vi tilby de beste prisene for belegningsstein, granitt, brostein, kantstein og mye mer.

GRAVING

graving

Vi har utstyr og verktøy til alle typer grunnarbeid. Vi kan grave opp eksisterende jord eller plen, avrette grunnen, fjerne masser eller anlegge drenering.

MUR

mur

Vi bygger alle typer vegger og murer.

Støttemur, forskalingsmur, kubbemur eller natursteinsmur.

Spør oss om hjelp!

TRAPPER

traperNaturstein trapperVaktmester trapper

Trapp

Betong eller tre? Dette er spørsmålet de fleste stiller seg når det kommer til trapp. Vi vet svaret!

TERRASSE

terrasse

Har du spørsmål om terrasse, platting eller veranda? Dette er blant våre foretrukne oppdrag. Lurer du på hva du skal velge – impregnert, Royan brun, Kebony, eller kanskje Acoya-tre? Vi løser dette sikkert og raskt, og våre spesialister finner en unik løsning for din eiendom.ou.

GJERDE

Gjerde

Gjerdet er den delen av hagen som alle ser først. Alle ønsker et solid og fint gjerde. Vi hjelper deg å velge det materialet og den konstruksjonen som best passer din eiendom.

CARPORT/GARASJE

Garasje

Å bygge en skikkelig garasje eller carport krever kunnskap og erfaring. Velg den beste partneren til å gjøre denne jobben, så tar vi oss av resten.

HAGEARBEID

hagearbeid

Ønsker du en grønn, rett og lys plen? Ingen problem. Etter årelang erfaring har vi blitt kjent med mange ulike typer plener. Det finnes så mange gressarter i verden at ingen kjenner alle. Vi vet mer enn nok til å velge den beste plensorten til din hage.

VEDLIKEHOLD

vedlikehold og fast stell

Våre vedlikeholdsoppdrag gjelder for det meste borettslag og sameier, men vi tar også oppdrag på andre eiendommer. Vi tilbyr uke- eller månedsavtaler for plenklipp, hekketrimming og plantebeskyttelse. Kontakt oss i dag hvis du har behov for vedlikehold og fast stell.!